0

Můj katalog

Tyto nemovitosti jste si vybral/a do svého katalogu. Budete-li mít zájem, můžete jednotlivé položky řadit dle potřeby, odebrat z katalogu nebo naopak přidat z dříve prohlížených položek. Stažení katalogu dokončíte stisknutím tlačítka „stáhnout můj katalog“.

Vybrané nemovitosti

Bytová jednotka projekt plocha karta nemovitosti transakce odebrat z katalogu

stáhnout katalog | stáhnout katalog / ceník

T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH 2019

Dne 19. června 2018 se sportovní nadšenci společnosti SATPO již tradičně zúčastnili dalšího ročníku T-Mobile Olympijského běhu v pražském parku Ladronka. Opět padly osobní rekordy, nejrychlejší reprezentace s umístněním na 3. místě v AG dokázala zaběhnout 10 km za 44 minut!

 

Mezinárodní Olympijský den slavíme největší běžeckou akcí v České republice. V rámci T-Mobile Olympijského běhu 2019 vyběhlo na různých místech přes 72 tisíc běžců a na nadaci bylo vybráno 289 750 Kč.

Naší aktivní účastí na Mezinárodním Olympijském dni slavíme největší běžeckou akcí v České republice. Historie Olympijského dne sahá až do roku 1894, kdy byl založen Mezinárodní olympijský výbor. Na počest této události se po celém světě každoročně pořádá Olympijský den, který oslavuje sportovní aktivity všeho druhu. U nás se v rámci Olympijského dne pořádají pod záštitou Českého olympijského výboru běžecké závody pro všechny věkové kategorie už od roku 1987. 

 

Zpět na přehled novinek

nevybrali jste si z nabídky?

Naše dceřinná společnost City Home nabízí v centru Prahy a v jeho blízkém okolí cenově dostupné bytové jednotky, komerční prostory nebo také sklady a kanceláře.

Generování PDF