0

Můj katalog

Tyto nemovitosti jste si vybral/a do svého katalogu. Budete-li mít zájem, můžete jednotlivé položky řadit dle potřeby, odebrat z katalogu nebo naopak přidat z dříve prohlížených položek. Stažení katalogu dokončíte stisknutím tlačítka „stáhnout můj katalog“.

Vybrané nemovitosti

Bytová jednotka projekt plocha karta nemovitosti transakce odebrat z katalogu

stáhnout katalog | stáhnout katalog / ceník

T-mobile Olympijský běh 2017

S heslem "Nemůžeš? Přidej!" se sportovní nadšenci společnosti SATPO zúčastnili ve středu, dne 22.června 2017,  již dalšího ročníku T-Mobile Olympijského běhu v pražském parku Ladronka. Naší aktivní účastí na Mezinárodním Olympijském dni slavíme největší běžeckou akcí v České republice. V rámci T-Mobile Olympijského běhu 2017 vyběhlo na různých místech přes 70 tisíc různých běžců.

S heslem "Nemůžeš? Přidej!" se sportovní nadšenci společnosti SATPO zúčastnili ve středu, dne 22.června 2017,  již dalšího ročníku T-Mobile Olympijského běhu v pražském parku Ladronka.

Naší aktivní účastí na Mezinárodním Olympijském dni slavíme největší běžeckou akcí v České republice. V rámci T-Mobile Olympijského běhu 2017 vyběhlo na různých místech přes 70 tisíc různých běžců – ať už jako součást oficiálního závodu v tzv. zlatých, stříbrných či bronzových městech, ve školních bězích nebo v rámci výzvy v běžecké aplikaci Endomondo.

Někteří z nás dokonce trhli i své osobní rekordy! Atmosféra byla v opravdu horkém letním dni velmi přátelská a sportovně laděná. Už teď se těšíme na další ročník. Více o tomto závodu: www.olympijskybeh.cz/olympijsky-den/ .

Zpět na přehled novinek

nevybrali jste si z nabídky?

Naše dceřinná společnost City Home nabízí v centru Prahy a v jeho blízkém okolí cenově dostupné bytové jednotky, komerční prostory nebo také sklady a kanceláře.

Generování PDF